İnternette fuhuş operasyonu

İnternet üzerinden fuhuş yaptırıldığı ihbarı üzerine harekete geçen Beyoğlu polisi, internet sitesine kadın resimleri yükleyerek üye oldu. Şüpheliler, "kadın" zannettikleri polislerle irtibata geçince gözaltına alındı. Beyoğlu polisi İnternet üzerinden fu

İnternette fuhuş operasyonu

İnternet üzerinden fuhuş yaptırıldığı ihbarı üzerine harekete geçen Beyoğlu polisi, internet sitesine kadın resimleri yükleyerek üye oldu. Şüpheliler, "kadın" zannettikleri polislerle irtibata geçince gözaltına alındı. 

Beyoğlu polisi İnternet üzerinden fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçerek İnternet siteleri sahiplerine yönelik operasyon düzenledi. Soruşturma kapsamında İnternet sitelerine kadın fotoğraflarının konulduğu, burada görüp beğenen ve telefon eden müşterilere gönderildiği tespit edildi. 

Bu bilgiden yola çıkan Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri iki kadın fotoğrafıyla siteye üye oldu. Siteye üye olan polisler kendilerine verilen numaralar ve bilgilerden yola çıkarak siteyi yönetenlere ulaştı. Daha sonra teknik takibe alınan site yöneticileri, polisin dört ilçeye eş zamanlı yaptığı operasyon sonucu yakalandı.

Gözaltına alınan S.Ö, F.A ve A.D hakkında ’fuhuşa aracılık etmekten’ işlem yapıldı. Karakoldaki sorguları sonuçlanan S.Ö, F.A ve A.D mahkemeye sevk edildi.Ayrıca yapılan operasyonda 3 diz üstü bilgisayar, 3 server ve bir ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem