İMD Başbakan'la buluşuyor

Başbakan Erdoğan ile yapılacak  internet  zirvesi cumartesi saat 17.30'da gerçekleşecek. AK Parti İstanbul İl Binası'nda gerçekleşecek olan internet zirvesine 60'dan fazla sitenin yöneticisi katılacak.İnternet Medyası derneği öncülüğünde gerçekleşecek bul

İMD Başbakan'la buluşuyor

Başbakan Erdoğan ile yapılacak  internet  zirvesi cumartesi saat 17.30'da gerçekleşecek. AK Parti İstanbul İl Binası'nda gerçekleşecek olan internet zirvesine 60'dan fazla sitenin yöneticisi katılacak.

İnternet Medyası derneği öncülüğünde gerçekleşecek buluşmada, sektörün sorunları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a aktarılacak.

 

İNTERNET YASASI İSTİYORUZ

Çağın en hızlı büyüyen sektörü olan İnternet Medyası, bir yasaya kavuşmak için çaba harcıyor. İMD Başkanı Hadi Özışık, "Sorunlu değil sorumlu gazetecilik istiyoruz" sloganı ile yasanın çıkması için Erdoğan'dan da destek isteyeceklerini söyledi.

 

Geçtiğimiz hafta yapılan İnternet Zirvesi'nde Devlet Bakanı Bülent Arınç, ocak ayına kadar yasal düzenlemelerin yapılacağı müjdesini vermişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler