İletişim Merkezi'ne rekor başvuru

Gençlik ve Spor Bakanlığı İletişim Merkezi'ne bu yıl 71 bin 270 başvuru yapıldı. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, yıl içinde gelen 71 bin 270 başvuru talebi, "hızlı geri dönüş, samimi yaklaşım ve tatmin edici sonuç" prensibiyle değerlendirildi. Başvur

İletişim Merkezi'ne rekor başvuru
Gençlik ve Spor Bakanlığı İletişim Merkezi'ne bu yıl 71 bin 270 başvuru yapıldı.
 
Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, yıl içinde gelen 71 bin 270 başvuru talebi, "hızlı geri dönüş, samimi yaklaşım ve tatmin edici sonuç" prensibiyle değerlendirildi.
 
Başvuru sayısı, 2012 yılına göre yaklaşık yüzde 100, bir önceki yıla oranla da yaklaşık yüzde 38 arttı. En çok başvuru alınan ay eylül oldu. 25 bin 226 başvurunun gerçekleştiği eylülde yurt başvuru sonuçlarının açıklanması, sayıyı artırdı. 
 
Merkeze gelen başvuruların diğer aylara göre dağılımı ise şöyle:
 
Ocak (3 bin 484), şubat (2 bin 833), mart (4 bin 684), nisan (3 Bin 461), mayıs (3 bin 665), haziran (2 bin 981), temmuz (2 bin 982), ağustos (5 bin 500), eylül (25 bin 226), ekim (6 bin 183), kasım (5 bin 163) aralık (5 bin 108)
 
 
-En fazla başvuru BİMER üzerinden gerçekleşti
 
Gençlik ve Spor Bakanlığı İletişim Merkezi'nde birimlere göre en fazla başvuru Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) üzerinden gerçekleşti.
 
BİMER üzerinden 53 bin 668 başvuru yapılırken, AK Parti İletişim Merkezi üzerinden 2 bin 907,  İletişim Merkezi Sistemi üzerinden 6 bin 840, bilgi edinme amaçlı 7 bin 513 ve kurumsal mail adresi aracılığıyla 342 başvuru oldu.
 
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, yıl içinde merkeze gelen taleplerle yakından ilgilendi.
 
Kılıç, kendisine Bakanlık İletişim Merkezi üzerinden ulaşarak Slaven Bilic ve futbolcuların imzasının bulunduğu Beşiktaş formasını isteyen Adanalı engelli Emrah Çevik'in hayalini gerçekleştirdi.
 
"Sizden Beşiktaş'ın imzalı yeni sezon formasını ve özellikle Slaven Bilic'in formaya imza atmasını istiyorum" diyerek Bakan Kılıç'a ulaşan Çevik, Bakanlığın Beşiktaş Kulübü yetkilileri ile iletişime geçmesinin ardından, teknik direktör Slaven Bilic ve tüm futbolcuların imzaladığı yeni sezon formasına kavuştu.
 
Bakan Kılıç'a imzalı formayı giyerek çektirdiği fotoğrafını gönderen Çevik, teşekkür notunda şu ifadelere yer verdi:
 
"Sayın Bakanım, talebimi ilettiğimde bana aynı gün dönüş yapacağınızı ve böylesine önemseneceğimi hiç tahmin etmezdim. Hayalim olan imzalı Beşiktaş formasını bana gönderdiğiniz için şahsınıza, Bakanlık İletişim Merkezi'ndeki ekibinize, Beşiktaş Kulübü'ne ve Beşiktaşlı futbolculara ne kadar teşekkür etsem azdır. Gönülden desteklediğim takımımın imzalı formasını göndererek beni çok mutlu ettiniz. Hayallerim gerçek oldu. Sizler başımızda olduğunuz sürece hayata daha güzel ve anlamlı bakabiliyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem