İki yaralıyı taşıyan uçak geldi

Gazze'ye giderken saldırıya uğrayan Mavi Marmara gemisinde yaralananları taşıyan ilk uçağın Tel Aviv'den havalanmıştı.Biri Türk, biri İrlandalı iki yaralıyı taşıyan uçan Ankara'ya indi.''Bize gelen son haber, 400'ü aşkın yurttaşımız ve gönüllülerin biraz

İki yaralıyı taşıyan uçak geldi

Gazze'ye giderken saldırıya uğrayan Mavi Marmara gemisinde yaralananları taşıyan ilk uçağın Tel Aviv'den havalanmıştı.

Biri Türk, biri İrlandalı iki yaralıyı taşıyan uçan Ankara'ya indi.

''Bize gelen son haber, 400'ü aşkın yurttaşımız ve gönüllülerin biraz sonra Türkiye'ye hareket edecekleri yolunda'' açıklamasını yapan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, gelen uçakları havaalanında karşılayacak isimlerden.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇECEKLER

Öte yandan Mavi Marmara gemisinde yaralananların, "İsrailli askerler bize suya benzer bir şey içirdiler" iddiaları üzerine İstanbul'a gelen uçaktan inenler, kontrol için önce Adli Tıp Kurumu'na götürülecek. Burada yapılacak kontrollerin ardından yolcuların Taksim'e geçmesi bekleniyor.

İSRAİL: 5 UÇAK HAREKET ETTİ

İsrail, yardım filosuna baskında öldürülen 9 kişinin cenazesiyle, 503 aktivisti taşıyan toplam 5 uçağın, Türkiye ve Yuinanistan'a hareket ettiğini açıkladı.

İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Sabine Haddad, 1 uçağın daha kalan diğer aktivistleri taşımak üzere ilerleyen saatlerde havalanacağını kaydetti.
 
TAKSİM'DE HEYECANLI BEKLEYİŞ

Akşam saatlerinden itibaren küçük gruplar halinde Taksim Meydanı'na gelenler, çeşitli pankartlar açarak Türk ve Filistin bayrakları taşıdı.

Taksim Meydanı'nda bir platform kurulurken, sloganlar eşliğinde bekleyişini sürdüren gruptakilerin sayısı sürekli artıyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem