İki Askerin Kavgası Kanlı Bitti

Batman'da vatani görevini yapan iki asker arasında çıkan silahlı kavgada bir asker yaralandıTARTIŞMA SİLAHLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜAlınan bilgiye göre, 

İki Askerin Kavgası Kanlı Bitti

Batman'da vatani görevini yapan iki asker arasında çıkan silahlı kavgada bir asker yaralandı

TARTIŞMA SİLAHLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Alınan bilgiye göre, Batman Hava Meydan Komutanlığı'nda saat 16.30 sıralarında asker M.G. (21) ile F.B. (20) arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Bir anda büyüyen tartışma silahlı kavgaya dönüştü.

PİYADE TÜFEĞİYLE BACAĞINDAN VURDU

Kavga F.B'nin elindeki G-3 piyade tüfeği ile M.G.'yi bacağından vurmasıyla başladı. Olayı duyan birlikteki diğer askerler yaralı askeri ambulansla Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

ARKADAŞINI VURAN ASKER GÖZALTINDA

Acil serviste ilk müdahalesi yapılan M.G. tedavi altına alınırken F.B. ise gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler