İki araç çarpıştı: 7 ölü, 4 yaralı

Konya'nın Akşehir ilçesinde minibüs ile kamyonun karıştığı trafik kazasında ilk belirlemelere göre 7 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin de yaralandığı bildirildi.Konya'nın Akşehir ilçesinde minibüs ile kamyonun çarpışması sonucu 7 kişi öldü, 4 kişi ya

İki araç çarpıştı: 7 ölü, 4 yaralı

Konya'nın Akşehir ilçesinde minibüs ile kamyonun karıştığı trafik kazasında ilk belirlemelere göre 7 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Konya'nın Akşehir ilçesinde minibüs ile kamyonun çarpışması sonucu 7 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, sürücüleri henüz belirlenemeyen 16 ZN 540 plakalı minibüs, Akşehir ilçesi çıkışında 42 SH 421 plakalı kamyon ile çarpıştı.

Kazada, ilk belirlemelere göre 7 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Yaralılar, Ilgın ve Akşehir'deki devlet hastanelerine kaldırıldı.

ÖLEN VE YARALANANLARDAN BAZILARININ KİMLİKLERİ TESPİT EDİLDİ
Konya'nın Akşehir ilçesinde minibüs ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ölen ve yaralananlardan bazılarının kimlikleri belirlendi.

Kazada ölenlerin minibüs şoförü Davut Altay (51), minibüste bulunan Ahmet Salman (34), Sinan Köse (37), Ahmet Tikmen (24) olduğu belirtildi.

Kamyonda bulunan Ahmet Sevinç (30) ile Oğuz Kaçmaz'ın (30) hafif, kimliği henüz belirlenemeyen 4 kişinin ise ağır yaralandığı öğrenildi.

Ayrıca, minibüste sıkıştıkları yerden cesetleri çıkartılmaya çalışılan iki kişinin de kimliği henüz belirlenemedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem