İhsanoğlu'na o isimden bağış desteği!

Köşk adayları geçtiğimiz haftalarda seçim çalışmalarında kullanılmak üzere Ziraat bankası'nda bağış hesabı açtı. İhsanoğlu'na çok önemli bir isimden bağış desteği geldi.Yaklaşık iki haftadır devam eden bağış kampanyasına bugün çok önemli bir isim de katıl

İhsanoğlu'na o isimden bağış desteği!

Köşk adayları geçtiğimiz haftalarda seçim çalışmalarında kullanılmak üzere Ziraat bankası'nda bağış hesabı açtı. İhsanoğlu'na çok önemli bir isimden bağış desteği geldi.

Yaklaşık iki haftadır devam eden bağış kampanyasına bugün çok önemli bir isim de katılacak. 2014 Mart yerel seçimlerinde CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, bugün CHP ve MHP'nin ortak adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun hesabına para yatırarak bağışta bulunacak ve İhsanoğlu'na desteğini açıklayacak.

Mansur Yavaş'ın ilk tur için en üst sınır olan 9 bin 82 lira 51 kuruş yatırması bekleniyor. Yavaş, sonrasında bir açıklama yapacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler