İHA muhabirinin cesedi bulundu

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun Kahramanmaraş'ta düşen helikopterinde yer alan İHA Muhabiri İsmail Güneş'in cesedi bulundu.

İHA muhabirinin cesedi bulundu

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun Kahramanmaraş'ta düşen helikopterinde yer alan İHA Muhabiri İsmail Güneş'in cesedine ulaşıldı. Güneş'in cesedi, bir kaya kovuğunda üzeri karla kaplı vaziyette bulundu.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun da içinde bulunduğu helikopterin düşmesi sonucu kayıp olan ve bugün enkaza 500-600 metre uzakta bir ağacın yanındaki kaya kovuğunda cesedi bulunan İHA muhabiri İsmail Güneş'in yanında, helikopterden söktüğü anlaşılan bir de koltuk olduğu bildirildi.

Alınan bilgiye göre, ekipler bölgede zor doğa koşullarında çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Jandarma Özel Harekat Arama Kurtarma Timleri tarafından enkaza 500-600 metre uzakta bir ağacın yanındaki kaya kovuğunda İsmail Güneş'in (34) cesedine ulaşıldı.

İsmail Güneş'in cesedinin yanında, helikopterden söktüğü anlaşılan bir de koltuk bulundu. Güneş'in ayağı kırık olduğu için helikopterden söktüğü koltukla kayarak güvenli bir yere ulaşmaya çalıştığı tahmin ediliyor.


Enkaz bölgesinden bugün akşam saatlerinde helikopterle alınacak olan Güneş'in cesedi, önce Kahramanmaraş'taki kışlaya getirilecek.

Buradan Kahramanmaraş Devlet Hastanesi morguna kaldırılacak Güneş'in ölüm nedeni, Adana'dan gelecek Adli Tıp Kurulu heyeti tarafından tespit edilecek.

İsmail Güneş'in cenazesinin, otopsi raporunun tamamlanmasının ardından yarın özel uçakla Kahramanmaraş'tan gönderileceği bildirildi.

Bu arada, İsmail Güneş'in eşi Yasemin Güneş de cenazeyi almak üzere bu akşam Kahramanmaraş'a gelecek.

5 yaşında Tuluğhan ve 3 yaşında Çağan adlı 2 oğlu bulunan Güneş, sarı basın kartı sahibiydi. İHA Sıvas bürosunda 9 yıldır muhabir olarak çalışan Güneş'in, spora da meraklı olduğu bildirildi.

Güneş'in kendi isteğiyle BBP Genel Başkanı Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikoptere bindiği öğrenildi.

Güneş'in cenazesi morga kaldırıldı

Muhsin Yazıcıoğlu'nun da içinde bulunduğu helikopterin düşmesi sonucu ölen İHA muhabiri İsmail Güneş'in cenazesi Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'ne getirildi.

Güneş'in cenazesi, jandarma özel harekat arama kurtarma timleri tarafından bulunduğu yerden alınarak, helikopterle Kahramanmaraş Havaalanı'na getirildi. Burada hazır bekletilen ambulansa alınan Güneş'in cenazesi otopsi yapılmak üzere, polis eskortu eşliğinde Kahramanmaraş Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Güneş'in ölüm sebebi Adana'dan gelecek 4 kişilik Adli Tıp Kurulu heyeti tarafından yapılacak otopsi sonunda belirlenecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler