İdiz ve Sisi Adliyeye sevk edildi

Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınana aralarında Nurseli İdiz ve Sisi lakapla Seyhan Soylu'nun da bulunduğu 12 kişi Adliyeye sevk edildi.

İdiz ve Sisi Adliyeye sevk edildi

"Ergenekon" soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve oyuncu Nurseli İdiz ile menajer Seyhan Soylu'nun da aralarında bulunduğu 12 kişi adliyeye sevk edildi.

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde tutulan 2'si kadın 12 kişinin işlemleri tamamlandı.

Oyuncu Nurseli İdiz ile menajer Seyhan Soylu'nun da bulunduğu bu kişiler, daha sonra Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne gönderildi. İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri ve hastanedeki sağlık kontrolünün ardından Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirilen İdiz ile Soylu, hakim ve savcıların kullandığı kapıdan içeri alındı.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve daha önce adliyeye getirilen avukat Levent Temiz'in işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem