İç çamaşırında taşıyordu !

İzmir'de cezaevine gittikleri açık görüşte tutuklu terör örgütü üyelerinden aldıkları ve örgüt talimatları yazılı notları Diyarbakır'a götürmek istediği ileri sürülen Ş.S. ile yanında bulunan Ş.U. adlı kadın polis tarafından yakalandı.Zanlıların yapılan ü

İç çamaşırında taşıyordu !

İzmir'de cezaevine gittikleri açık görüşte tutuklu terör örgütü üyelerinden aldıkları ve örgüt talimatları yazılı notları Diyarbakır'a götürmek istediği ileri sürülen Ş.S. ile yanında bulunan Ş.U. adlı kadın polis tarafından yakalandı.

Zanlıların yapılan üst aramasında polislikten ihraç edilen Ş.S.'nin iç çamaşırının içinde cezaevindeki örgüt üyeleri tarafından yazılmış çok sayıda not bulundu. Adliyeye çıkarılan zanlılardan Ş.S. tutuklanırken, Ş.U. ise serbest bırakıldı.
 
Olay Buca ilçesi Menderes Caddesi'nde meydana geldi. Bazı kişilerin cezaevindeki örgüt üyelerinden aldığı bilgi notlarını terör örgütünün dağ kadrosuna götürdüğü yönünde istihbarat alan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.
 
Yapılan çalışmalar sonucu cezaevindeki örgüt üyeleri ile kırsaldaki örgüt üyeleri arasında kuryelik yapan kişilerin polislikten ihraç edilen Tutuklu Aileleri Yardımlaşma Derneği İzmir İl Başkan Yardımcısı Ş.S. ile Konak Mili Eğitim Müdürlüğü'nden emekli olan ve aynı zamanda İnsan Hakları Derneği üyesi Ş.U. adlı kadın olduğunu tespit etti.
 
NOTLAR DONDA ÇIKTI
 
İki kişinin kimlikleri tespit edildikten sonra takibe başlayan polis, cezaevinde terör örgütü üyeleri ile görüşme yaptıktan sonra çıkan Ş.S. ile yanında bulunan arkadaşı Ş.U.'yu otobüs durağında gözaltına aldı. Buca Polis Merkez Amirliği'ne götürülen zanlılardan Ş.S.'nin yapılan üst aramasında iç çamaşırının içinde cezaevindeki terör örgütü üyeleri tarafından yazıldığı tespit edilen çok sayıda not bulundu.
 
Zanlıların cezaevi ve cezaevindeki örgüt üyeleri ile ilgili bilgi ve talimatları yazılı notları önce Diyarbakır'a oradan da kırsaldaki örgüt üyelerine gönderilmek istendiği ileri sürüldü. Haklarındaki işlemler bittikten sonra adliyeye sevk edilen zanlılardan Ş.S. tutuklanırken Ş.U. ise serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem