İbrahim Şahin kendini yalanladı

Ekip kurması için Genelkurmay'dan talimat aldığını söyleyen İbrahim Şahin, bugün yazılı açıklamayla sözlerini yalanladı. Ergenekon soruşturmasında tutuklanan İbrahim Şahin, “Genelkurmay Başkanı ve Genelkurmay Başkanlığı ile hiç bir görüşmem olmamıştır. TS

İbrahim Şahin kendini yalanladı
Ekip kurması için Genelkurmay'dan talimat aldığını söyleyen İbrahim Şahin, bugün yazılı açıklamayla sözlerini yalanladı.

Ergenekon soruşturmasında tutuklanan İbrahim Şahin, “Genelkurmay Başkanı ve Genelkurmay Başkanlığı ile hiç bir görüşmem olmamıştır. TSK'nın benim gibi hasta eski bir mahkuma da ihtiyacı yoktur” dedi.

Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan eski Özel Harekat Dairesi Başkanvekili İbrahim Şahin, cezaevinden bir sayfalık bir açıklama gönderdi. Açıklamada, Genelkurmay Başkanlığı'nın dün yaptığı açıklamaların doğru olduğu belirtildi.

Açıklamada Şahin'in, “Benim Genelkurmay Başkanlığı ve Genelkurmay başkanımız ile hiçbir görüşmem olmamıştır. Savcılık makamında ifade verirken böyle bir soruyla da karşılaşmadım” dediği yer aldı.

Şahin, kendisine sorulmayan TSK'yı hedef alan 70-80 sorunun sanki sorulmuş gibi tutanağa yazıldığını ve cevap hanesinin ise boş bırakıldığına dikkat çekti. TSK'yı hedef alan birçok soruda susma hakkını kullandığını belirten Şahin, “TSK'nın benim gibi hasta eski bir mahkuma da ihtiyacı yoktur. Tüm gerçekler mahkeme safahatında ortaya çıkacaktır” dedi.

Bu arada, işitme sorunu nedeniyle biyonik kulak kullanan İbrahim Şahin, bugün Şişli Etfal Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Yapılan incelemede, biyonik kulağın pili bittiği için Şahin'in duyamadığı belirlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem