İbrahim Şahin gözaltında

Ergenekon soruşturması kapsamında Eski Özel Hareket Dairesi Başkan Vekili İbrahim Şahin gözaltına alındı. ÇİLLER'İN ÖZEL HAREKATÇISI İbrahim Şahin, Çiller hükümeti döneminde Özel Hareket Dairesi Başkan Vekili olarak bir çok operasyona imza atmıştı. Susurl

İbrahim Şahin gözaltında
Ergenekon soruşturması kapsamında Eski Özel Hareket Dairesi Başkan Vekili İbrahim Şahin gözaltına alındı.

ÇİLLER'İN ÖZEL HAREKATÇISI
İbrahim Şahin, Çiller hükümeti döneminde Özel Hareket Dairesi Başkan Vekili olarak bir çok operasyona imza atmıştı. Susurluk kazası sonrasında ortaya çıkan ilişkilerin ardından İbrahim Şahin hakkında dava açılmıştı.

HAFIZAMI KAYBETTİM DEYİP KURTULDU
İbrahim Şahin, Susurluk davasında yargılanırken geçirdiği trafik kazasının ardından 'hafıza kaybı' geçirdiğini söyleyerek hakkındaki suçlamalar konusunda mahkemeye bilgi vermemişti.

EMEKLİ TÜMGENERAL DE GÖZALTINDA
Operasyonlar kapsamında emekli Tümgeneral Erdal Şenel'in de gözaltına alındığı bildiriliyor. Gazeteci Engin Aydın'ın da gözaltına alınanlar arasında olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler