Hüsnü Deniz'e İmam Nikahı Kıydı

Resmi nikahlı eşi Nazire'den boşanmayan Hüsnü Şenlendirici'nin 'yasak aşkı' Deniz Seki'ye imam nikahı kıydığı konuşuluyor. Aşklarını kamuoyu önünde yaşamaya başlayan ikilinin imam nikahı kıydırdığı iddiası, sanat camiasına bomba gibi düştü.Ünlü klarnetçi

Hüsnü Deniz'e İmam Nikahı Kıydı

Resmi nikahlı eşi Nazire'den boşanmayan Hüsnü Şenlendirici'nin 'yasak aşkı' Deniz Seki'ye imam nikahı kıydığı konuşuluyor. Aşklarını kamuoyu önünde yaşamaya başlayan ikilinin imam nikahı kıydırdığı iddiası, sanat camiasına bomba gibi düştü.

Ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici, eşi Nazire Şenlendirici'yi şarkıcı Deniz Seki ile aldatmıştı. Hüsnü, bu yasak aşk ortaya çıktığında Deniz ile ilişkisi olduğunu reddetmemişti. Evli ve 2 çocuklu klarnetçinin, Nazire Hanım'a boşanma davası açtığı konuşulmuştu. Hüsnü ailesiyle mutluluk pozları verse de Deniz dava konusunda ısrarlıydı.

BOŞANMAYACAK MI?
Hüsnü-Deniz çiftiyle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Hüsnü'nün Deniz'e imam nikahı kıydığı öne sürüldü. Bu da magazin dünyasında, klarnetçinin eşinden boşanmaya niyetinin olmadığı yönünde söylentiler çıkmasına neden oldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem