Hüseyin Örs: “Süreci ortak akılla aşmaya mecburuz”

İyi Parti Trabzon milletvekili Hüseyin Örs ekonominin son durumu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Hüseyin Örs: “Süreci ortak akılla aşmaya mecburuz”

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, Dolar ve euronun art arda rekor artışları ile ilgili yaptığı açıklamada “Türk Lirası’nın değer kaybına sebep olan kararlar alınırken birlikte değildik ama çözüm için bir araya gelebiliriz” dedi.

Dr. Hüseyin Örs ekonominin ciddi olarak sıkıntıda olduğunu kaydederek “Ekonomide ve dövizde tam anlamıyla bir patlama yaşanmıştır. Ekonomimiz maalesef hamasetle kurtarılamayacak raddeye gelmiştir. Ekonomimiz ciddi manada sıkıntıdadır. Hükümet eğer acil tedbirler almaz ve bugüne kadar yaptığı gibi palyatif çözümlerle, ham hamasetle süreci iç siyaset malzemesi yapmaya kalkarsa yazık olur. Hepimiz aynı gemideyiz. İktidar, yol gösterici ve yapıcı eleştirileri dikkate almalıdır.” şeklinde konuştu.

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs açıklamasının son kısmında şu görüşlere yer verdi; 

“Türkiye parmak sallanabilecek bir ülke değildir. ABD karşısında tabi ki ülkemiz ve milletimiz adına Türkiye Cumhuriyeti Hükümetinin yanındayız. Ancak bu, kendi hatalarımızı görmememizi engelleyecek bir gaflete de yol açmamalıdır. Milletine hesap vermek mecburiyetiyle sorumlu olanlar hatalarıyla yüzleşmelidir.  İYİ Parti olarak Biz; Hükümetten, siyasi partilerin ekonomi kurmayları ile geniş katılımlı bir toplantı talep ediyoruz. Bu zorlu süreci ortak akılla aşmaya mecburuz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem