Hurşit Tolon tahliye edildi

Yaklaşık 7 aydır tutuklu bulunan Tolon'un avukatı İlkay Sezer, halen GATA Askeri Hastanesi'nde tedavi gören müvekkilinin serbest bırakılması için İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi'ne bir dilekçe sundu. Dilekçeyi geç saatlere kadar değerlendiren mahkeme hey

Hurşit Tolon tahliye edildi
Yaklaşık 7 aydır tutuklu bulunan Tolon'un avukatı İlkay Sezer, halen GATA Askeri Hastanesi'nde tedavi gören müvekkilinin serbest bırakılması için İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi'ne bir dilekçe sundu. Dilekçeyi geç saatlere kadar değerlendiren mahkeme heyeti, Tolon'un tahliyesine karar verdi. Tolon'un sağlık sorunları nedeniyle mi ya da başka bir sebeple mi tahliye olduğuna ilişkin bilgi verilmezken, tahliyeye ilişkin kararın Silivri Cezaevi'ne gönderildiği öğrenildi.

GATA'da kalacak

Avukatı İlkay Sezer'in İstanbul 12 Ağır Ceza Mahkemesi'ne sunduğu tahliye talebini içeren dilekçesine ek olarak Adli Tıp Raporu'nu da mahkemeye sunduğu öğrenildi. Mahkemece serbest bırakılan Tolon'un, GATA Askeri Hastanesi'nde tedavisine devam edilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem