Hülya Avşar'a büyük darbe

Ödeme emri gönderilen Avşar kızı ya Fon'a yeni ödeme planı sunacak ya da borcunu peşin ödeyecek. Bunlar gerçekleşmediği takdirde borcun tahsil edilmesi için ünlü sanatçının banka hesaplarına el konulacak. Banka hesabında para bulunamaması halinde ise kend

Hülya Avşar'a büyük darbe
Ödeme emri gönderilen Avşar kızı ya Fon'a yeni ödeme planı sunacak ya da borcunu peşin ödeyecek. Bunlar gerçekleşmediği takdirde borcun tahsil edilmesi için ünlü sanatçının banka hesaplarına el konulacak. Banka hesabında para bulunamaması halinde ise kendi üzerine zimmetli gayrimenkul ve değerli varlıklarına yönelik haciz işlemi başlatılacak.

TMSF, Star TV'nin Cem Uzan'a ait olduğu döneme ilişkin hesapları incelerken ünlü sanatçı Hülya Avşar'ın 1 milyon 60 bin dolar borcu olduğunu tespit etmişti. Bunun üzerine taraflar masaya oturmuş ve karşılıklı protokol imzalanmıştı. Sonrasında ise Fon'un diğer borçlularla yaptığı gibi karşılıklı olarak dava açılmayacağına dair uzlaşıya varılmıştı.

Ancak Avşar, bu centilmenlik anlaşmasına uymayıp TMSF'ye dava açtı. Protokol bozulduğu için de Fon yönetimi 1 milyon 60 bin dolara ulaşan borcu tahsil etme kararı aldı. Türk Filmi AŞ'nin Uzan ailesinde olduğu dönemde Hülya Avşar, 2 filmde oynama karşılığı 300 bin dolar, şarkı kaseti için de 50 bin dolar olmak üzere şirketten 350 bin dolar para aldı.

Ancak film çevirmeyip kaset de çıkarmadığı gerekçesiyle Türk Filmi şirketi, sözleşmedeki 500 bin dolarlık tazminat maddesini de öne sürüp sanatçıdan faizi hariç 850 bin doları geri istedi. Türk Filmi'ne TMSF el koyunca borcun tahsilini bu konuda uzman olan Fon takip etmeye başladı. Şirkete el koyduktan sonra Fon alacağını tahsil için Avşar'ın evine ipotek, banka hesaplarına tedbir koydurmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem