Hücre evinde yakalandılar!

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması üyesi olduğu gerekçesiyle aranan 5 kişi yakalandı.

Hücre evinde yakalandılar!

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyesi olduğu gerekçesiyle aranan ikisi kadın 5 şüpheli örgütün "gaybubet evi" olarak adlandırılan hücre evlerine düzenlenen operasyonda yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, haklarında  İstanbul, Diyarbakır ve Şanlıurfa'da soruşturma yürütülen ve arandıkları tespit  edilen 5 FETÖ/PDY üyesinin, Hatay'da hücre evlerinde saklandıkları bilgisine  ulaştı.

Ekiplerin, il merkezi ve ilçelerinde şüphelilerin adreslerine  gerçekleştirdiği eş zamanlı operasyonda, M.T, R.K, M.K, Z.T. ve B.A. gözaltına  alındı.

Zanlıların adreslerinde yapılan aramada, örgüt içi haberleşmede  kullandıkları değerlendirilen dijital malzemeler ile 5 can yeleği ele geçirildi.

Şüphelilerin deniz yoluyla yurt dışına kaçma hazırlığında oldukları,  kimliklerini gizlemek için çevrede kod isim kullandıkları ve kadın şüpheliler  Z.T. ile B.A'nın yakalanma riskini azaltmak için eşlerinden ayrı adreslerde  ikamet ettikleri öğrenildi.

Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem