HSYK Asıl üyeleri seçildi

Danıştay Büyük Genel Kurulunda HSYK üyeleri için yapılan seçim sonucunda üyeler Taci Bayhan ve Şaban Işık, HSYK asıl üyeleri oldu.Danıştay Büyük Genel Kurulu, bugün toplanarak HSYK üyeleri için seçim yaptı. Seçim sonucunda 13. Daire Üyesi Taci Bayhan 83 o

HSYK Asıl üyeleri seçildi

Danıştay Büyük Genel Kurulunda HSYK üyeleri için yapılan seçim sonucunda üyeler Taci Bayhan ve Şaban Işık, HSYK asıl üyeleri oldu.

Danıştay Büyük Genel Kurulu, bugün toplanarak HSYK üyeleri için seçim yaptı. Seçim sonucunda 13. Daire Üyesi Taci Bayhan 83 oy, İdari Dava Daireleri Kurulu Üyesi Şaban Işık 78 oy, 12. Daire Üyesi Hasan Turgut 67 oy, 6. Daire Üyesi Emin Sınmaz 65 oy, İdari Dava Daireleri Kurulu Üyeleri Mustafa Gökçek 50 oy, Gürsel Mekik 20 oy aldı.

83 oy alarak birinci çıkan 13. Daire Üyesi Taci Bayhan’ın, Yargıda Birlik Platformu çevresi olarak adlandırılan yargı mensuplarının desteklediği bir isim olduğu öğrenildi.

Yargıda Birlik Platformu çevresinin desteklediği diğer isim olan Emin Sınmaz, 65 oy ile yedek üye oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem