Hisarcıklıoğlu hastanede!

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde iki kan davalı aileyi barıştırmak için gelen Rıfat Hisarcıklıoğlu barış yemeğinde yediği keçi eti dokunduğu gerekçesiyle fenalaştı. Mardin Valisi Mehmet Kılıçlar'ı makamında ziyaret eden Hisarcıklıoğlu Mardin Büyük Otel'de bö

Hisarcıklıoğlu hastanede!

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde iki kan davalı aileyi barıştırmak için gelen Rıfat Hisarcıklıoğlu barış yemeğinde yediği keçi eti dokunduğu gerekçesiyle fenalaştı. Mardin Valisi Mehmet Kılıçlar'ı makamında ziyaret eden Hisarcıklıoğlu Mardin Büyük Otel'de bölde Borsa Başkanları ile yapacakları toplantıya geldiği sırada toplantıya girmeden odasına çıkarak dinlendi.

Durumu fenalaşan Hisarcıklıoğlu'na daha sonra 112'den bir ekip gelerek odasında ilk müdahaleyi yaparken daha sonra Mardin İl Sağlık Müdürü ve Devlet Hastanesi Baş Hekimi gelerek kan örneklerini aldılar. İlk belirlemelere göre yediği yemekten dolayı rahatsızlandığı öğrenilen Hisarcıklıoğlu daha sonra korumaları eşliğinde kendi aracı ile Mardin Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Polis araçlarının da eskortluk ettiği Hisarcıklıoğlu'nun arkasından birde 112 ambulansı takip etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem