Hırsızlarda Yeni Numara

Samsun'da 2 şahıs, yardım etmek bahanesiyle yanına yaklaştıkları kadının kolundaki bileziği alıp kaçtı.Edinilen bilgiye göre, saat 10.00 sıralarında Atakum beldesinde sahile doğru ilerleyen Meral Göre'nin (62) yanına otomobille yaklaşan biri kadın 2 kişi,

Hırsızlarda Yeni Numara

Samsun'da 2 şahıs, yardım etmek bahanesiyle yanına yaklaştıkları kadının kolundaki bileziği alıp kaçtı.

Edinilen bilgiye göre, saat 10.00 sıralarında Atakum beldesinde sahile doğru ilerleyen Meral Göre'nin (62) yanına otomobille yaklaşan biri kadın 2 kişi, "Teyze biz trafik kazası geçirdik, başımız gözümüz sadakası olsun, al bu paraları" diyerek bir miktar Peru parası verdi. Bu sırada bileziği fark etmiş gibi yapan şahıslar, "Annemize bilezik alacaktık, bunu bize sat" dedi.

Tek dal bileziğini vermek istemeyerek, "Kolumdan çıkmaz" diyen yaşlı kadının bileğine yapışan şahıslar bileziği alıp, plakası kesin belirlenemeyen beyaz bir otomobille kaçtı. Kapkaç olayını gerçekleştirdikleri ileri sürülen iki kişiden bayanın 35, erkeğin ise 27 yaşlarında olduğu kaydedildi. Emniyet ekipleri, kapkaççıların yakalanması için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem