Hırsızlar Birbirine Girdi

Samsun'da hırsızlar çaldıkları parayı paylaşamayınca silahlar konuştu. Olayda tabancayla vurulan 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. Edinilen bilgiye göre, olay Tekkeköy ilçesinin Selyeri mevkisinde gece saat 00.20 sıralarında meydana geldi.

Hırsızlar Birbirine Girdi

Samsun'da hırsızlar çaldıkları parayı paylaşamayınca silahlar konuştu. Olayda tabancayla vurulan 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

 
Edinilen bilgiye göre, olay Tekkeköy ilçesinin Selyeri mevkisinde gece saat 00.20 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Samet Güngör (23), Murat Yurtseven (23), C.K. (17), Mehmet A. ve A.S. (17), Kale Mahallesi'nde bulunan Hasan Koç'a ait İkizler Tandır adlı lokantaya dün sabaha karşı saat 04.00 sıralarında girdi. Buradan içinde 2 bin 500 YTL bozuk para ve 15 adet boş çek yaprağı olan 85 kilo ağırlığındaki çelik para kasasını çalan hırsızlar, kasayı Tekkeköy ilçesindeki Samet Güngör'ün evine götürdü.
Sabıkalı olan hırsızların arkadaşları arasında hırsızlık malı paylaşımı konusunda anlaşmazlık çıktı. Çaldıkları kasadaki parayı paylaşamayan hırsızlar, kavgaya tutuştu. Kavganın büyümesi sonucu silahlı saldırıya uğrayan Samet Güngör, Murat Yurtseven, Rüştü Ö. (23), Özcan A. (20) ve 13 yaşındaki M.C.G, çeşitli yerlerinden yaralandı. Sağ ayağından vurulan M.C.G. ile sol kolundan kurşun girip çıkan Rüştü Ö. Samsun Devlet Hastanesi'ne; Samet Güngör Gazi Devlet Hastanesi'ne; Murat Yurtseven ile Özcan A. ise Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Gazi Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Samet Güngör ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan Murat Yurtseven, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yaralanan 13 yaşındaki M.C.G.'nin ölen Samet Güngör'ün kardeşi olduğu öğrenildi. Ölen ve yaralananların hırsızlık suçundan sabıkalı olmaları üzerine Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, söz konusu şahısların lokantadan kasa hırsızlığı olayına karıştıklarını tespit etti. Polis, hırsızlık olayına karışan zanlıların bir kısmını gözaltına aldı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri ise silahlı saldırı olayına karıştığı iddia edilen ve olaydan sonra kaçan Hüseyin A, İsmet A. ve Yılmaz A.'nın peşine düştü. Polis, olay yerinde yaptığı araştırmada 4 adet 9 mm ve 1 adet 7.65 mm olmak üzere 5 adet boş kovan ve 1 adet 9 mm çaplı mermi ele geçirdi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler