Helin'den 100 Bin Dolarlık Dava

Helin Avşar, tuvalette seks iddiasını ortaya atan Sibel Gökçe ve Berna Aracı'yı mahkeme veriyor.Erkek arkadaşıyla, bir mantıcının tuvaletinde seviştiği iddialarıyla gündeme gelen Helin Avşar, bunu basına duyuran eski oryantal Sibel Gökçe ve Berna Aracı'yı

Helin'den 100 Bin Dolarlık Dava

Helin Avşar, tuvalette seks iddiasını ortaya atan Sibel Gökçe ve Berna Aracı'yı mahkeme veriyor.

Erkek arkadaşıyla, bir mantıcının tuvaletinde seviştiği iddialarıyla gündeme gelen Helin Avşar, bunu basına duyuran eski oryantal Sibel Gökçe ve Berna Aracı'yı mahkeme veriyor.

Hülya Avşar'ın skandallarıyla ünlü kardeşi Helin'in geçtiğimiz günlerde Kuruçeşme'deki Bodrum Mantıcısı'nın tuvaletinde erkek arkadaşıyla seviştiği iddia edildi. Sibel Gökçe ve şarkıcı Berna Aracı da bu olayı gördüklerini açıkladı. “Midem bulandığı için tuvalette uzun kaldım'' diyerek iddiaları yalanlayan Helin Avşar, Sibel Gökçe ve Berna Aracı hakkında 100 bin dolarlık dava açmaya hazırlanıyor.

Ayrıca, daha önce alkol tutkusu yüzünden ablasıyla sürekli karşı karşıya gelen Helin, bu olayın ardından ablası Hülya Avşar'ın da tepkisini çekti. Evine çağırttığı kardeşini sert bir dille uyaran Hülya Avşar'ın kardeşine, “Kendine çeki düzen ver. Ailemizi rezil ediyorsun'' dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem