Hazır E Ticaret Sitesi Açmak için E Ticaret Sitesi Yazılımı Fiyatları

Hazır e ticaret sitesi yazılımı fiyatları, istediğiniz özelliklere bağlı olarak değişiklik gösterecektir. Özel eticaret altyapısı fiyatı, bazı kriterlere göre şekillenmektedir.

Hazır E Ticaret Sitesi Açmak için E Ticaret Sitesi Yazılımı Fiyatları

Hazır e ticaret sitesi açmak, diğer yöntemlere göre çok daha avantajlı ve ekonomiktir. E-Ticarete başlamak isteyen çoğu girişimci gerek yazılım gerekse teknik bilgi konusunda yeterli donanıma sahip değildir. Bu nedenle doğrudan hazır bir site açmak hem vakit hem de nakit tasarrufu etmenizi sağlayacaktır.

Hazır E Ticaret Sitesi Açmak için E Ticaret Sitesi Yazılımı Fiyatları

E ticarete başlamak istiyorsanız, doğru bir altyapıyı seçmeniz oldukça önemli. Doğru altyapı seçimi sektöre profesyonel şekilde girmenizi sağlayacaktır.

Hazır E Ticaret Sitesi Nasıl Açılır?

Hazır e ticaret sitesi açmak istiyorsanız ilk olarak profesyonel şekilde hazırlanmış bir yazılım seçmelisiniz. Hazır e ticaret yazılımını seçtikten sonra;

1. Marka adı belirlemeli,
2. Şirket kurmalı,
3. Ürün seçimi yapmalı,
4. Tedarikçilerle anlaşmalısınız.

Ardından yazılımın sitenize kurulmasıyla doğrudan satış yapmaya başlayabilirsiniz. Bu sayede kodlama, tasarım süreci, altyapının hazırlanması ve benzeri süreçler olmadan hızlı bir şekilde e ticaret sitenizi faaliyete geçirebilirsiniz.

Hazır E Ticaret Sitesi Açmanın Avantajları

Hazır e ticaret sitesi açmanın oldukça fazla avantajı bulunmaktadır. Kısa süre içinde siteniz üzerinden satış yapabilir, müşterilerinize modern ve ilgi çekici bir arayüz sunabilirsiniz. İhtiyacınıza yönelik paket seçtiğinizde, E ticaret sitesi fiyatları oldukça avantajlı olacaktır.

Bunların yanı sıra;

1. İnternet siteniz çok kısa süre içinde satışa hazır hale gelecektir,
2. Minimum maliyetle site açarak maksimum kazançlar elde edebilirsiniz,
3. İstediğiniz özellikleri anında sitenize ekletebilirsiniz,
4. Birden fazla ödeme seçeneğini sitenize ekletebilir, farklı kanallardan ödeme alabilirsiniz,
5. Kurulum aşamasında vakit kaybetmezsiniz,
6. Teknik bilginiz olmadan satış yapabilirsiniz,
7. Sıfırdan oluşturulan sitelere nazaran daha hızlı ve güvenli bir altyapıya sahip olursunuz,
8. Siteniz gelişmiş güvenlik önlemleriyle sürekli korunur,
9. 7/24 teknik destek alabilirsiniz,

Hazır E Ticaret Yazılımı Nedir?

Hazır e ticaret yazılımı, bir e-Ticaret sitesinin ihtiyaç duyabileceği özellikleri içinde barındıran altyapılardır. Bu yazılımlar daha önceden temel olarak hazırlanır ve müşterinin talebine, sektörüne, iş ve satış modeline göre özelleştirilir. Eğer ek özelliklere ihtiyaç duyulursa farklı modüller ile eklemeler yapılır.

Fiyat performans olarak oldukça avantajlı olan bu yazılımlar, birçok kurumsal markanın da tercihidir. Hızlı şekilde kurulması ve kısa süre içinde yayına hazır hale gelmesi sağladığı avantajlar arasındadır. Ideasoft tarafından sunulan hazır e ticaret yazılımı için 7/24 teknik destek alabilir ve dilediğiniz zaman istediğiniz yenilikleri talep edebilirsiniz. Bunun yanı sıra APP mağazasında yer alan uygulamalardan ihtiyaç duyduğunuzu sitenize ekleyebilir, doğrudan kullanmaya başlayabilirsiniz.

Hazır E Ticaret Sitesi Açmak için E Ticaret Sitesi Yazılımı Fiyatları

E Ticaret Sitesi Yazılımı Fiyatları

Her e-Ticaret sitesinin beklentileri, sektörü, ürün çeşidi birbirinden farklıdır. Bu da doğal olarak her sitenin farklı özelliklere ihtiyaç duymasına neden olur. Bu nedenle e ticaret yazılımları paketler halinde satışa sunulur. Her bir paket içerisinde farklı özellikleri barındırır. Doğal olarak hazır e ticaret sitesi fiyatları konusunda net bir rakam belirmek mümkün değildir.

E ticaret altyapı paketlerini incelerken satışını yapacağınız ürünü, müşteri kitlenizi, müşterilerinizin ihtiyaç duyabileceği özellikleri ve diğer unsurları göz önünde bulundurmalısınız.

Türkiye’nin en gelişmiş e-Ticaret yazılımlarına sahip olan Ideasoft, bu konuda avantajlı ve akıllı çözümler sunmaktadır. Ideasoft ile hazır e ticaret sitesi açmak istiyorsanız ihtiyaç duymayacağınız özellikler için ödeme yapmazsınız. İhtiyaçlarınıza doğrudan yanıt veren paketler, minimum maliyetle kurumsal bir site açmanıza olanak tanımaktadır.

E Ticaret Sitesi Altyapı Paketleri

E ticaret sitesi altyapı paketleri siteniz için ihtiyaç duyduğunuz özelliklere kısa sürede ulaşmanızı sağlayacaktır. Ideasoft tarafından sunulan hazır e ticaret sitesi yazılımı paketler halinde şu şekilde sıralanabilir;

1. Lite Paket
2. Pro Paket
3. Entegre Paket
4. Enterprise Paket
5. Platinium Paket
6. Platinium
7. Platinium+
8. Elite+
9. Premium+
10. Custom+

Her bir hazır e ticaret sitesi yazılımı kendi içerisinde farklı özelliklere sahiptir. Bu paketler arasından hangisini seçerseniz seçin, ilerleyen zamanlarda bir üst pakete anında geçiş yapabilirsiniz. Yeni girişimciler ve düşük sermayeli markaların tercih ettiği Lite Paket, başlangıç için en iyi seçeneklerden birisidir.

Fakat her yönüyle gelişmiş özelliklerle donatılmış, VIP danışmanların olduğu Custom+ daha fazla özelliklere ihtiyaç duyan markalar tarafından tercih edilmektedir.
Bu paketler arasında hangisini seçerseniz seçin SEO uyumlu ve kullanıcı deneyiminin maksimum seviyede tutulduğu bir internet sitesine sahip olursunuz. Paketler arasında kalite farkı bulunmamaktadır. Yalnızca her bir paket, gelişmiş farklı özellikleri bünyesinde barındırmaktadır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem