Havada Restleşme

Hava-İş Genel Başkanı Atilay Ayçin, amaçlarının grev olmadığını belirterek, ''Bizimle bu konuda restleşmesinler. Her türlü restlerini görürüz. Bu güce ve cesarete sahibiz'' dedi.Türkiye Sivil Havacılık Sendikası (Hava-İş) Genel Başkanı Atilay Ayçin, Hava-

Havada Restleşme

Hava-İş Genel Başkanı Atilay Ayçin, amaçlarının grev olmadığını belirterek, ''Bizimle bu konuda restleşmesinler. Her türlü restlerini görürüz. Bu güce ve cesarete sahibiz'' dedi.

Türkiye Sivil Havacılık Sendikası (Hava-İş) Genel Başkanı Atilay Ayçin, Hava-İş Sendikası Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında, THY AO ve THY Teknik AŞ yönetimini ''sağduyuya'' davet etti.

Amaçlarının grev olmadığını ifade eden Ayçin, ''Bütün samimiyetimizle, içtenliğimizle, kurullarımızla tartışarak aldığımız kararı söylüyorum: Grevi bir tarafta tutuyoruz. Ta ki bütün ikna yolları, bütün girişimler ve iyiniyet çabamız karşılık görmezse... Mevcut tekliflerinde ısrarcı davranırlarsa... Biz grev konusunda tecrübeli bir sendikayız. Bizimle bu konuda restleşmesinler. Her türlü restlerini görürüz. Bu güce, örgütlülüğe, cesarete sahibiz'' dedi.

Greve hazır olduklarını, üyelere güvendiklerini belirten Ayçin, grev oylamasını göze almış bir sendika için grevin hiç de zor olmayan bir yol olduğunu belirtti. Ayçin, ''Sendikamız bu anlamda 14 Ağustos Salı günü genişletilmiş Başkanlar Kurulu'nu, 15 Ağustos'ta genel temsilciler kurullarını toplayarak süreci daha net hala getirerek kararlarını kamuoyuna açıklayacaktır'' dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem