Havada korku dolu 1.5 saat - Uçağa yıldırım çarptı

Yıldırım çarpan uçak acil iniş yaptı.

Havada korku dolu 1.5 saat - Uçağa yıldırım çarptı

İzmir-Elazığ seferini yapan Pegasus Hava Yolları'na ait yolcu uçağına yıldırım çarptı. Uçak İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na acil iniş yaptı.

Pegasus Hava Yolları'na ait PC3110 sefer sayılı yolcu uçağı, sabah 09.30'da İzmir-Elazığ seferini yapmak üzere Adnan Menderes Havalimanı'ndan kalkış yaptı. Boeing tipi yolcu uçağına havalandıktan kısa bir süre sonra yıldırım isabet etti.

Yıldırımın uçağın motor bölümüne isabet ettiği öğrenildi. Olay sırasında uçaktaki yolcular büyük panik yaşadı. Olayın hemen ardından uçak geri dönerek Adnan Menderes Havalimanı'na acil iniş yaptı.

Uçakta yaşanan paniği yolculardan Yunus Emre Emiroğlu şu sözlerle anlattı:

"Sabah 09.20'de İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndan Elazığ'a gitmek için uçağa bindim. Hava kapalı ve yağışlıydı. Kalktıktan bir süre sonra gökyüzünde gürültüyle beraber bir anda ışık saçtı. Çok korktuk, panikledik. Olayı anlamak için sorduğumuzda yıldırımın uçağa isabet ettiğini öğrendik. Tekrar acil iniş yapacağımızı söylediler. Bayağı korktuk. İnmemiz yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü. Çok şükür panik ve korkunun dışında kimseye bir şey olmadı."

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler