Hastanede şaşırtan kavga!

Ağrı’nın Doğubayazıt İlçesi'ne bağlı Gürbulak Köyü'ndeki yaralılara müdahale etmek için yola çıkan ambulansın sürücüsü, önüne çıkan otomobile çarpmamak için direksiyon kırınca araç takla attı. Kazada ambulans sürücüsü ile 2 hemşire yaralandı. Devlet Hasta

Hastanede şaşırtan kavga!

Ağrı’nın Doğubayazıt İlçesi'ne bağlı Gürbulak Köyü'ndeki yaralılara müdahale etmek için yola çıkan ambulansın sürücüsü, önüne çıkan otomobile çarpmamak için direksiyon kırınca araç takla attı. Kazada ambulans sürücüsü ile 2 hemşire yaralandı. Devlet Hastanesine götürülen yaralı sağlık personelinin yakınları, 'geç müdahale' iddiası yüzünden doktorla birbirine girdi.
 
Doğubayazıt’a bağlı Gürbulak Köyü'nde bugün kavgada yaralananlara müdahale etmek için yola çıkan 112 Acil Servis ambulansın sürücüsü Erdem Akbal Barındı, önüne çıkan otomobile çarpmamak için direksiyon kırdı. Kontrolden çıkan ambulans, takla atarak şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü Akbal ile birlikte hemşireler Pervin Turan ve Hatice Sankur yaralandı. Köyde kavgada yaralananlarla, devrilen ambulasta yaralananlar çağrılan başka ambulanslarla Doğubayazıt Devlet hastanesine kaldırıldı.
 
SAĞLIK PERSONELİNİN YAKINLARI OLAY ÇIKARDI
 
Kazada yaralanan hemşireler Pervin Turan ve Hatice Sankur ile ambulans şoförü Erdem Akbal Barındı'nın yakınları hastane bahçesine gelerek yaralıları görmek istedi. Yaralılara müdahale edilmediğini ileri süren hasta yakınları önce güvenlik görevlileri ile ardından sağlık personeli ile tartıştı. Acil serviste görevli beyin cerrahı Dr. Durmuş Oğuz Karakoyun'un yaralı yakınlarını işaret ederek eleştirmesi tartışmaları artırdı. Doktorun küfür ettiğini öne süren yakınları yumruk yumruğa birbirine girdi. Bu arada güvenlik görevlileri, kavgayı ayırmak yerine gelişmeleri görüntüleyen gazetecilere müdahale etti. Kavga çevrede bulunanların araya girmesiyle sona erdi. Soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler