Hastanede kan davası: 1 ölü

Ağrı'dan kan davası nedeniyle takibe aldığı şahsı İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kurşunlayarak öldüren şahıs, 2 üniversite öğrencisinin de yaralanmasına neden oldu. Olayla ilgili zanlı ve bir kişi yakalanırken, kaçan diğer şahsın yakalanması için soruşturma sürüyor.

Hastanede kan davası: 1 ölü

Edinilen bilgilere göre, yeğeninin tedavisi için 3 gün önce Ağrı'dan İstanbul'a gelen A.Ö (37), yeğenini İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde bırakarak, ilaç almak için dışarı çıktı. Bu sırada kan davalısı olduğu öne sürülen A.Y (47), A.Ö'yü takip ederek İç Hastalıkları kantini önünde karşısına çıktı. Yanında birkaç kişi daha olduğu öğrenilen A.Y, A.Ö'ye kurşun yağdırdı. Biranda kanlar içinde yere yığılan A.Ö ile tesadüfen olay yerinde bulunan ve kurşunların sekmesi sonucu yaralanan tıp öğrencisi C.E ile

ismi öğrenilemeyen bir öğrenci hastanenin acil servisine kaldırıldı.

Bu sırada olay yerine gelen polis ekipleri A.Y ve beraberindeki bir kişiyi yakaladı. Zanlılar Şehremini Polis Karakolu'na götürülürken, polis olay yerinde inceleme yaptı. Yapılan incelemelerde olay yerinde 8 adet boş kovan bulundu.

Hastanenin acil servisinde tedavi altına alınan ve vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan A.Ö ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hastaneye gelen A.Ö'nün yakınları sinir krizleri geçirdi. Yakınlarından edinilen bilgilere göre ise hayatını kaybeden A.Ö'nün 2.5 yıl önce A.Y'nin amcasının oğlunu vurduğu iddia edildi.

Olayda yaralanan 2 öğrencinin tedavileri sürerken, polis A.Y'nin yanında bulunduğu ve olaydan sonra kaçtığı iddia edilen bir kişinin yakalanması için çalışmalara devam ediyor.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler