Hasta adam öfkeli adam oldu

İngiliz Daily Telegraph gazetesinin yazarlarından Con Coughlin, “Türkiye’nin yardım filosu olayındaki rolü Batı’daki herkesi kaygılandırmalı” diye yazdı ve Türkiye’nin İslami radikalizme kaydığını savundu.Yazar, “Bir zamanlar Avrupa’nın hasta adamı olarak

Hasta adam öfkeli adam oldu

İngiliz Daily Telegraph gazetesinin yazarlarından Con Coughlin, “Türkiye’nin yardım filosu olayındaki rolü Batı’daki herkesi kaygılandırmalı” diye yazdı ve Türkiye’nin İslami radikalizme kaydığını savundu.

Yazar, “Bir zamanlar Avrupa’nın hasta adamı olarak anılan bu ülke, şimdi Doğu’nun öfkeli adamı haline geldi” diye yazdı. Filistinli uzmanlar, İsrail’in saldırısının Hamas’ın elini güçlendirdiği yorumunda bulundu.

Filistinli uzman Hani El Masri, “Baskın, Filistinli İslami harekete bir can simidi sundu” ifadesini kullandı. Bir Zeit Üniversitesinden Semir Avad da “Tek kârlı çıkan Hamas oldu” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem