Hamzaçebi neler söyledi

"Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri 5" Fuarının 3. gününde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili, Trabzon Milletvekili Akif Hamza Çebi haber61 standını ziyaret etti.haber61 standını ziyaretinde "Standınız küçük fakat gücünüz ve etkiniz çok büyük,

Hamzaçebi neler söyledi

"Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri 5" Fuarının 3. gününde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili, Trabzon Milletvekili Akif Hamza Çebi haber61 standını ziyaret etti.

haber61 standını ziyaretinde "Standınız küçük fakat gücünüz ve etkiniz çok büyük, sizlere böyle bir hizmet verdiğiniz için teşekkür ediyoruz" dedi.

haber61  imtiyaz sahibi Tanju Akıncıoğlu Akif Hamzaçebi'ye düşünceleri için teşekkür ederek, Trabzon başta olmak üzere Tüm karadeniz ve dolayısıyla tüm Türkiye'nin hizmetinde olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, haber61'in daha da büyümesi için Trabzon'dan yayın yapması bahane edilerek önünün kesilmeye çalışıldığını, ulusal reklamdan bir pay alamadığını bu konuda Trabzon ve karadenizli Bürokratlarından destek talep etti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem