Halamın Kızı Oynaktır

Halasının kızına tecavüzle suçlanan kocasını “O böyle bir şey yapmaz. Halamın oynak kızı onu baştan çıkarmıştır'' diye savundu.SAMSUN'da, kuaföre saç yaptırmaya götürdüğü akrabasının kızı Ö.S.'ye (20) tecavüz ettiği gerekçesiyle tutuksuz yargılanan Ahmet

Halamın Kızı Oynaktır

Halasının kızına tecavüzle suçlanan kocasını “O böyle bir şey yapmaz. Halamın oynak kızı onu baştan çıkarmıştır'' diye savundu.

SAMSUN'da, kuaföre saç yaptırmaya götürdüğü akrabasının kızı Ö.S.'ye (20) tecavüz ettiği gerekçesiyle tutuksuz yargılanan Ahmet T. (37), ilk kez hakim karşısına çıktı. Ahmet T., ifadesinden “Bir kere kendi evlerinde, bir kere de arkadaşımın evinde seviştik. Ama cinsel birleşme olmadı'' dedi. Duruşmaya katılan sanığın eşi 34 yaşındaki Ayla T. ise “DNA testi sonucu gelene kadar eşimin böyle bir şey yaptığına inanmadım. Ancak, olmuşsa da kızın gönlüyle olmuştur. Ö.S. halamın kızıdır. Kendisi oldukça rahat hareket eden, oynak bir tiptir. Benim yanımda bile eşime kur yapıyordu. Eşimi bir kaç kez Ö.S.'den uzak durması için uyarmıştım'' diye konuştu. Ö.S. ise “Ormanlık alana arabayı park etti. Kafama silah dayayarak bana tecavüz etti'' dedi. Duruşma, ertelendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem