Hakkari'de taciz ateşi: 1 şehit

Hakkari'nin Çukurca İlçesi'ne bağlı Işıklı ile Kavuşak bölgelerinde konuşlandırılmış bulunan sınırdaki askeri bölgesine bir grup PKK'lı terörist tarafından saat 20.40 sıralarında taciz ateşi açıldı.Teröristler tarafından 15 dakika süreyle yapılan taciz at

Hakkari'de taciz ateşi: 1 şehit

Hakkari'nin Çukurca İlçesi'ne bağlı Işıklı ile Kavuşak bölgelerinde konuşlandırılmış bulunan sınırdaki askeri bölgesine bir grup PKK'lı terörist tarafından saat 20.40 sıralarında taciz ateşi açıldı.

Teröristler tarafından 15 dakika süreyle yapılan taciz ateşine karşılık verdi. Çatışma sonucunda, 3 asker yaralandı. Yaralı askerler, askeri helikopterle Hakkari Asker Hastanesi'ne getirildi.

Yaralı askerlerden biri yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Bölgede güvenlik güçlerinin operasyonu sürerken olay üzerine Hakkari Dağ ve Komando Tugayı'ndan acil olarak kalkan helikopterler, çatışma bölgesine gitti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler