Hakkari'de helikopter düştü

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Skorski tipi bir askeri helikopter düştü. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, maddi hasar meydana geldi.Alınan bilgilere göre, Kuzey Irak sınırında sıfır nıktasında bulunan Dağlıca bölgesinde görev uçuşu yapan helikopter,

Hakkari'de helikopter düştü

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Skorski tipi bir askeri helikopter düştü. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, maddi hasar meydana geldi.

Alınan bilgilere göre, Kuzey Irak sınırında sıfır nıktasında bulunan Dağlıca bölgesinde görev uçuşu yapan helikopter, Yüksekova'daki 21. Sınır Jandarma Tugay Komutanlığı'na iniş yapmaya hazırlanırken, pistin dışındaki dağlık yamaca düştü.

Hakkari Valisi Muammer Türker, yaptığı açıklamada, kazada can kaybı olmadığını belirterek, "Gerek helikopterler gerekse uçaklar bazen piste sert iniş yapabiliyorlar. Söz konusu helikopter de sert bir iniş yapmış. Yaralanan asker yoktur." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem