Hainlere hesap soracağız

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Gül, ''Diyarbakır'da polis servis aracına yapılan saldırıda, 4 polisin ve bir görevlinin şehit olmasından, çok sayıda polisin de yaralanmasından derin üzüntü duyduğunu ifade

Hainlere hesap soracağız
Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Gül, ''Diyarbakır'da polis servis aracına yapılan saldırıda, 4 polisin ve bir görevlinin şehit olmasından, çok sayıda polisin de yaralanmasından derin üzüntü duyduğunu ifade ederek şunları kaydetti:

''Can kaybının artmaması en büyük dileğimizdir.

Devletimizin kararlı mücadelesi karşısında çöküş yaşayan ve insanlık dışı eylemlere başvuran terör örgütünün bu çirkin saldırısını şiddetle kınıyorum.

Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için fedakarca mücadele eden kahraman güvenlik güçlerimize yönelik bu hain saldırıyı gerçekleştirenler adalet önünde mutlaka hesap verecektir.

Devletimizin kararlılığı, güvenlik güçlerimizin çabaları ve milletimizin büyük desteğiyle terörle mücadele topyekün sürdürülecektir.

Milletimiz sarsılmaz bağlarla birbirine bağlıdır. Bu da terör örgütünü aciz kılacak ve başarısızlığa mahkum edecek en önemli etkenlerden biridir.

Saldırıda şehit olan polislerimize ve görevlimize Allah'tan rahmet, ailelerine, milletimize ve Emniyet Teşkilatımıza başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem