Hadise bilinmeyenleri anlattı

Hadise, ailesiyle ilgili bilinmeyenleri ilk kez  anlattı: 11 yaşındaydım.. Annem ve babam boşandı.. Babamın evden gidişinde çok acı çekmiştim.. O fotoğrafı unutamıyorum...Yılbaşı gecesi şarkısı ve şovuyla tüm Türkiye'yi büyüleyip yurt dışında tatile giden

Hadise bilinmeyenleri anlattı


Hadise, ailesiyle ilgili bilinmeyenleri ilk kez  anlattı: 11 yaşındaydım.. Annem ve babam boşandı.. Babamın evden gidişinde çok acı çekmiştim.. O fotoğrafı unutamıyorum...

Yılbaşı gecesi şarkısı ve şovuyla tüm Türkiye'yi büyüleyip yurt dışında tatile giden Hadise, döner dönmez ayağının tozuyla  soruları yanıtladı:

Yılbaşı gecesi giydiğin kıyafet çok beğenildi. Eurovision'a da o kıyafetle gitmeyi düşünür müsün?

Aslında bu kıyafetin arkasında bir taktik var. Bu kıyafetle ilgili hem negatif hem pozitif tepkiler aldık. Herkesin tepkisine saygım var. TRT çekiminde çok basit bir şey yapmak istedik. Kıyafeti şimdiden abartsaydık Eurovision'da ne yapacaktık. Bu yüzden basit bir tişört ve kot giyip aksesuarla zenginleştirdik. Aslında pantolonun arka tarafını da yırtmak istedim ama sonra fazla abartmayalım dedik ve vazgeçtik.

 TRT olduğu için kıyafetinle ilgili kafanda bir oto kontrol oldu mu?

Oldu tabi. Herkes biliyor TRT'de biraz dikkat etmek gerekir. Ben de dikkat etmek istedim. Sonuçta orası benim konser alanım değil TRT'ydi. Onların duruma nasıl baktığı benim için çok daha önemli. Hatta biz TRT yetkilileriyle önceden biraraya geldik. Onlara benim Belçika'daki TMF 2006-2007 ödül gecesi konser görüntülerimi izlettirdik. Hatta biraz korktuk acaba izlettirmesek mi diye düşünmedim de değil. Ama izlettirdik.

Neden kıyafetin çok mu dekolteydi?

Altımda şort üzerimde korse ve sütyen vardı. İzlerken içimden bin tane soru geçiyor “acaba ne düşünüyorlar” diye.. TRT Müzik Dairesi Başkan Yardımcısı Ümran Hanım “Hiç umurumuzda değil, ne istersen giyebilirsin. Kendisini nasıl iyi hissederse giyinsin” dediler.

TRT'den arayan oldu mu?

İbrahim Şahin aradı. 'Türkiye'de deprem yaratıp ortadan kayboldun'dedi. Biz annemle birlikte tatile gitmiştik. Benim de özel hayatımda sıkıntılar oluyor duygusal bir insanım. Annemle çok konuştuk ben onu çok dinlerim.

Hadise nereden nereye geldi?

Ben boşanmış bir anne babanın kızıyım. Annemle babam ben 11 yaşındayken ayrıldı. Mesela ben o dönemde yaşadıklarımı hiç unutmuyorum. Benim kırılma noktam belki de beni hayata karşı o kadar güçlü kılan o annemle babamın ayrılmasıyla başladı.

O döneme ait kafandan hiç çıkmayan kare ne?

Babamın evden çıkıp gittiği günü hiç unutmuyorum. O gün babamla birlikte ben de o evden çıkmıştım. Onun kaldığı yeri unutamıyorum. ona yardım etmiş elbiselerini dolabına yerleştirmiştim.

Neden boşandılar?

Evde huzur yoktu. Onların birbirlerine bağırmalarını kavgalarını hala hatırlıyorum.

Şiddet var mıydı?

Bu konuyu şimdi değil, hazır olunca konuşmak istiyorum. Şu an hazır değilim, çok hassasım. Ama beni en çok üzen annemle babamın ayrılığı oldu. Çünkü ben ailemin hiçbir zaman dağılmayacağına inanıyordum. Onların ayrılmaları yüzüme yumruk gibi geldi.

Babanla aran nasıl?

Çok görüşemiyoruz ama konuşuyoruz. Annem ise sürekli yanımda. Ben biraz anneciyim. Bu normal çünkü bizi annemiz büyüttü. Bizi okula kim götürdü kim yemek yedirdi kim ağlarken yanımızdaydı benim için bunlar önemli. Böyle zamanlarda yanımızda hep annem vardı, babam yoktu. Babam ise bana yemek yemeyi çatalı bıçağı tutmayı babam öğretti. Mesela anne-baba beraber bir yerlere gider ya da diploma törenlerinde hep birlikte olurlar o zamanlarda babamı yanımda istedim.

Anne ve baban ne iş yapıyordu?

Annem 13 yıl bir sigara fabrikasında çalıştı. Sigara sarıyordu. Babam ise belediyede işçiydi. Okula bir şeyler dikileceği zaman babam dikiyordu. Bahçe işlerini her şeyi yapıyordu. Babam ofis işi yapmıyordu. Dışarıda ne iş olsa yapıyordu.

Benim için erkeğin parası önemli değil

Seni nasıl bir erkek etkiler?

Benim için öncelik tırnaklar. Tırnakları çok önemli ve giydiği ayakkabılar. Sonra dişleri ve kullandığı koku çok önemli. Onun kokusu kimsede olmayan bir koku olması lazım. Benim için saçı şöyle, gözü şu renk olsun, işi şu olsun diye bir şey yok. İstiyorsa fabrika işçisi oto tamircisi olsun. Maddiyat çok önemli değil...

Ben hediyeyi çok seviyorum. Bana hediye alabilecek gücü olmalı. Ben öyle pahalı hediyeler istemiyorum. Mesela güllere bayılırım. Her hafta bana bir gül göndermesi çok hoşuma gider.Benim için önemli olan beni sevmesi ve güldürmesi. Gece-gündüz beni güldürsün. Bir de işime saygı göstersin. Klipte şunu giymişsin bunu yapmışsın dediği zaman ben de bir şeyler kopuyor.

Bir ilişkiyi niye bitirirsin?

Aşk biterse ilişkiyi bitiririm. Bir insanı çok sevebilirsin. O heyecan kalbinin atışı azalırsa yine de denersin hemen bitirmezsin ama öyle bir noktaya gelirsin artık bitirmem lazım dersin.

Hayatına ilk giren erkek Türk mü yabancı?

Öncellikle kültür farkları var. Annem bana istediğiniz insanla birlikte olun, istediğiniz insanı sevin. Çinli olur japon olur fark etmez . Kalbinizin sesini dinleyin. İlk sevgilim Belçikalıydı . 15 yaşındaydım. Ama çok çocukçaydı. Aslında gerçek sevgili değil. İlk büyük aşkım 17 yaşındaydı. Çok aşık olmuştum. O kadar fazla ilişkilerim olmadı. 3 tane ilişkim oldu. Özellikle bir tanesi çok ciddiydi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler