Hacısalihoğlu: Şehrimiz büyüğünü kaybetti

Trabzon Ticaret ve sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu Trabzonlu İş adamı Ali Osman Ulusoy’un vefatı ile ilgili olarak haber61.net açıklamada bulundu.Suat Hacısalihoğlu Ali Osman Ulusoy’un geçirmiş olduğu rahatsızlığın farklı bir rahatsızlığa çevirmes

Hacısalihoğlu: Şehrimiz büyüğünü kaybetti

Trabzon Ticaret ve sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu Trabzonlu İş adamı Ali Osman Ulusoy’un vefatı ile ilgili olarak haber61.net açıklamada bulundu.

Suat Hacısalihoğlu Ali Osman Ulusoy’un geçirmiş olduğu rahatsızlığın farklı bir rahatsızlığa çevirmesi ile hayatını kaybettiğini belirterek, “Kendisine Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı dilemekten başka çaremiz yok. Elbette acımız büyük, sevdiğimiz saydığımız şehrimizin büyüğü olan bir insan. Bundan dolayı elbette üzülüyoruz. Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde yaklaşık 20 yıldır çalıştık. Kendisi ile birçok görevi beraber yürüttük. Kendisiyle çalışmalarımız her zaman çok uyumlu oldu. Allah rahmet eylesin” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem