Gürcüler: Türkiye'den öğrendik

Tiflis havaalanı yetkilileri, Türkiye-Gürcistan sınırında meydana gelen patlamayla ilgili olarak, “Gürcistan'a gelen uçaklarla ilgili bir kaza olduğu yönünde bilgilerinin olmadığını” söyledi. Havaalanı yetkililerince yapılan açıklamada, iki ülke sınır böl

Gürcüler: Türkiye'den öğrendik

Tiflis havaalanı yetkilileri, Türkiye-Gürcistan sınırında meydana gelen patlamayla ilgili olarak, “Gürcistan'a gelen uçaklarla ilgili bir kaza olduğu yönünde bilgilerinin olmadığını” söyledi. Havaalanı yetkililerince yapılan açıklamada, iki ülke sınır bölgesinde görülen “ateş topu ve patlama” konusunu Türk medyasında çıkan haberlerde duyduklarını, ancak bu konuda bölgeden kendilerine endişe duyulacak bir haber gelmediği ifade edildi.

 

Yetkililer, ülkeye gelen uçaklarla ilgili şimdiye kadar endişe duyulacak bir haber alınmadığını da vurguladı.

Türkiye-Gürcistan sınırının Ardahan'ın Posof ilçesi kesiminde akşam saatlerinde meydana geldiği iddia edilen şiddetli patlama konusunda yapılan ilk çalışmalardan sonuç alınamamış, Ardahan Vali Vekili Ali Fuat Atik, “şiddetli patlama sesi nedeniyle gerek Türkiye, gerekse de Gürcistan tarafından netleşen bir durumun sözkonusu söz konusu olmadığını” söylemişti.

 

Atik, patlamanın Gürcü makamları tarafından da teyit edildiğini, ancak Gürcistan tarafında da netleşen bir durumun olmadığını kaydetmişti.

 

HABERE İLİŞKİN İLK HABER İÇİN TIKLANIYINIZ

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler