Gürcistan’da ‘’çalışkan’’ başkan

Gürcistan uluslar arası yatırımcılar derneğinin yeni başkanı Osman Çalışkan oldu.

Gürcistan’da ‘’çalışkan’’ başkan

Gürcistan’da faaliyet gösteren Geonetexpo LCC firmasının  sahibi Osman Çalışkan Gürcistan Uluslar arası Yatırımcılar Derneğinin  yeni başkanı oldu. Aslen Ordulu olan, ama çocukluğundan beri Trabzon’da yaşadığı için, Trabzon’da çok iyi tanınan Çalışkan, yıllardır Gürcistan’da başta fuarcılık faaliyetleri olmak üzere birçok alanda iş yapıyor ve özellikle Gürcistan’da yatırım yapan iş adamlarının birçoğuna danışmalık hizmeti veriyor.   

ÇALIŞKAN GÜRCİSTAN'A YATIRIMA DAVET ETTİ

Çalışkan konuya ilişkin yaptığı açıklamada Gürcistan’ın Türk işadamları için çok önemli bir saha olduğuna vurgu yaparak, yıllardır burada çeşitli alanlarda faaliyetlerimiz var. Bir Türk yatırımcı olarak ilkleri yapmaya çalıştık ve başarılı olduk. Gürcistan girişimcilerimiz için çok önemli bir bölge hem coğrafi olarak yakınlığımız var, hem iyi bir komşu, hem de komşuluktan öte dostluk, kardeşlik bağlarımız var. Uluslar arası Yatırımcılar Derneği’nin ana misyonu Gürcistan’daki iş ortamını teşvik etmektir. Derneğimiz çok önemli çalışmalar yapmaktadır. Genel Sekreterliğini yaptığım derneğimiz adına daha aktif rol almak ve faaliyet alanını geliştirmek amacıyla başkanlığına aday oldum ve geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongresinde seçilerek başkan oldum. Şimdi sorumluluğumuz ikiye katlandı. Bizim görevimiz cazip bir yatırım ortamı olan Gürcistan’ın uluslar arası alanda daha iyi tanıtılması,  merkez ve yerel  hükümetle dernek üyesi firmaların lobi faaliyetlerinin sağlanması,  üye firmaların sorunlu konularının incelenmesi, analizi ve ilgili kurumlara sunmasıdır. Gürcistan ve yurtdışında üye şirketlerimizin tanıtımını yapmaktır. Gürcistan Türk iş adamları için cazip fırsatlar barındırıyor. Bunu değerlendirmek isteyen tüm girişimcilerimizi derneğimize bekliyoruz, dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem