Gurbetçilerin Dönüş Çilesi

Yetkililerin sınır kapılarında gerekli önlemlerin alındığını söylemelerine rağmen, Türkiye'nin en büyük kara sınır kapısı olan Kapıkule'de 3 kilometre araç kuyruğu oluştu.Kapıkule Sınır Kapısı'nda gurbetçilerin geliş ve dönüşlerinde kuyruk çilesi yaşanmam

Gurbetçilerin Dönüş Çilesi

Yetkililerin sınır kapılarında gerekli önlemlerin alındığını söylemelerine rağmen, Türkiye'nin en büyük kara sınır kapısı olan Kapıkule'de 3 kilometre araç kuyruğu oluştu.

Kapıkule Sınır Kapısı'nda gurbetçilerin geliş ve dönüşlerinde kuyruk çilesi yaşanmaması için peron sayıları artırıldı. Buna rağmen araç kuyrukları eksik olmuyor.

Her yıl sınır kapılarında kuyruk işkencesi yaşayan gurbetçiler, özellikle Kapıkule'nin alt yapısını çok yetersiz buluyor. Türkiye'nin en büyük kara sınır kapısı olan Kapıkule dededen kalma metotlarla işletiliyor." diyen gurbetçiler, Kapıkule'nin bir an önce Yap-İşlet-Devret modeliyle baştan sona yenilenmesini istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem