Gülşen'den Divaya Ağır Eleştiri

O programda yeterince seviyesizlik vardı. O seviyesizliğin içinde hiçbir şekilde kendimi göremedim. Herkes kendine yakışan şekilde davrandı o programda ama görüyorsunuz ben konuşmasam da insanlar doğruları biliyorlar. Benim yaşım yetmez zaten Bülent Ersoy

Gülşen'den Divaya Ağır Eleştiri

O programda yeterince seviyesizlik vardı. O seviyesizliğin içinde hiçbir şekilde kendimi göremedim. Herkes kendine yakışan şekilde davrandı o programda ama görüyorsunuz ben konuşmasam da insanlar doğruları biliyorlar. Benim yaşım yetmez zaten Bülent Ersoy'un geçmişiyle ilgili yorum yapmaya. Onun geçmişini bilen gazeteci arkadaşlar, köşe yazarları, internet sitelerinin sahipleri biliyorlar."

Akmerkez'de önceki gün hayranlarıyla buluşan Gülşen, programına konuk olduğu Bülent Ersoy hakkında konuştu: "O programda yeterince seviyesizlik vardı. O seviyesizliğin içinde hiçbir şekilde kendimi göremedim.

Herkes kendine yakışan şekilde davrandı o programda ama görüyorsunuz ben konuşmasam da insanlar doğruları biliyorlar. Herkes gerçeklerin, neyin ne şekilde, hangi çıkarlarla yapıldığının farkında. Türkiye cevabını verdi. Konuya objektif yaklaşıp objektif olarak değerlendiren tüm gazateci arkadaşlarıma, köşe yazarlarına teşekkür ediyorum. Hanımefendiyle ilgili çıkan haberler ortada. Kendisinin geçmişini zaten sizler de biliyorsunuz, Türkiye de biliyor. Onun için de o programda o şekilde konuşmaya hakkı olabilecek en son insan bile değildi yani.

Canımın acıtıldığı zamanlarda bile, olayın detaylarına girmedim ve anlatma yoluna gitmedim. İlahi adalete öyle çok inanıyorum ki sabrettiğiniz zaman sabrınızın sonu selamet oluyor. Ben sustum o gece de sustum çok usturuplu ve çok zayıf cevaplar vermeye çalıştım fakat ne oldu, böyle bir gazetede kendisinin bir kaç yıl kendisinin evli bir adamla birlikte olduğu yazıldı. Yazarı tarafından da yazıldı, internet forumlarında yorum olarak da yayıldı. Herkes lanet okudu. Ben onun yerinde olsam çok utanırdım bu yaptığımdan çünkü insanlığa yakışmayacak bir tavırdı.

Bu kadın olduğunu iddia eden birinin yapmaması gereken bir davranıştı. Benim düne kadar diva sandığım fakat bugün benim için maşa olan bir insanın nasıl davrandığını hepimiz gördük. Zaten maşa olan vatandaş programda itiraf etti. Lütfen beni rahat bıraksınlar ve lütfen işimi yapmama izin versinler. Bu ayıptır, günahtır, iş ahlakına uygun değildir ve hangi yönden bakarsanız bakın çok ahlaksızca bir olaydır..."

Gülşen, "Benim yaşım yetmez zaten Bülent Ersoy'un geçmişiyle ilgili yorum yapmaya. Onun geçmişini bilen gazeteci arkadaşlar, köşe yazarları, internet sitelerinin sahipleri ve yorum yazanlar biliyorlar.

Onlar belli bir yere koymuşlar bu olaydan sonra. Gazetede kaç gündür yazıyor insanda utanma denen bir şey varsa, kendi geçmişlerine bakmadan, benim geçmişimi bilmeden, konunu içeriği ile ilgili hiçbir fikri olmadan; sırf maşa olmak adına, sırf çıkarlar adına, toplum önünde, kamuoyu baskısı yaparak küçük düşürümeye çalışırsanız, böyle bir tepki ile karşılaşırsınız. Ve halk sizin yüzünüze tükürür. Herkes cevabını alır kimse kimsenin onuruyla, ekmeğiyle oyanamaya hakkı yok. Herkes kendi geçmişine baksın. Sonuç ortada zaten" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem