Gülşen nefes kesti

Türk pop müziğinin sevilen sanatçısı Gülşen, Kapadokya’da hayranlarıyla buluştu. Ünlü sanatçı Gülşen, Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde bu yıl 44.’sü gerçekleştirilen Uluslararası Bağ Bozumu Festivali kapsamında düzenlenen konserde sahne aldı. Ürgüp pazaryerind

Gülşen nefes kesti
Türk pop müziğinin sevilen sanatçısı Gülşen, Kapadokya’da hayranlarıyla buluştu.
 
Ünlü sanatçı Gülşen, Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde bu yıl 44.’sü gerçekleştirilen Uluslararası Bağ Bozumu Festivali kapsamında düzenlenen konserde sahne aldı. Ürgüp pazaryerinde düzenlenen konsere güzel sanatçının hayranları büyük ilgi gösterdi. Bölgede bulunan yerli turistlerin de katıldığı konserde Gülşen hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan Gülşen’e seslendirdiği şarkılarında hayranları da eşlik etti. Kapadokya bölgesini çok sevdiğini belirten Gülşen, "Burası gerçekten çok güzel bir bölge. Dünyanın en güzel turizm merkezlerinden biri ve burada olmak beni çok mutlu ediyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler