Gül'den Ergenekon atağı

Gül yarın Çankaya Köşkü'nde yasama, yürütme ve yargı organlarının temsilcileriyle bir araya gelecek.Alınan bilgiye göre, yarın 12.30'da verilecek yemeğe, TBMM Başkanı Köksal Toptan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Yar

Gül'den Ergenekon atağı

Gül yarın Çankaya Köşkü'nde yasama, yürütme ve yargı organlarının temsilcileriyle bir araya gelecek.

Alınan bilgiye göre, yarın 12.30'da verilecek yemeğe, TBMM Başkanı Köksal Toptan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker, Danıştay Başkanı Mustafa Birden ve Sayıştay Başkanı Mehmet Damar katılacak.

Yeni yıl dolayısıyla verilecek yemeğin her yıl geleneksel olarak düzenleneceği öğrenildi.

ASKERİ YARGI DA ZİRVEYE KATILACAK

Gül'ün vereceği öğle yemeğine Askeri Yargıtay ve AYİM başkanlarını da davet ettiği öğrenildi.

Öğle yemeğine, Askeri Yargıtay Başkanı Hakim Tuğgeneral Ahmet Alkış ve Askeri Yüksek İdare Mahkemesi Başkanı Hakim Tuğgeneral Turgut Arıbal'ın da katılacağı bildirildi.

Cumhurbaşkanı Gül, böylece Anayasa Mahkemesi, Yargıtay ve Danıştay başkanlarının yanısıra askeri yargı başkanlarını da davet etmiş oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem