Gülben Artık Beni Ezemez

Yıllar önce albüm tanıtımı için bir binaya asılan fotoğrafını Ergen'in indirtmeye kalktığını söyleyen Akalın, 'Ama artık beni ezemez' dedi.

Gülben Artık Beni Ezemez

Yıllar önce albüm tanıtımı için bir binaya asılan fotoğrafını Ergen'in indirtmeye kalktığını söyleyen Akalın, 'Ama artık beni ezemez' dedi. Akalın, sözlerine şöyle devam etti: 'Durduk yere kimse hakkında konuşmam. Ama güçlü, güçsüzü ezecek diye bir şey de yok. Eskiden güçsüzdüm, eziliyordum. Şimdi ise güç bende. Benimle uğraşırlarsa, susmam! Dolayısıyla Demet'i düşman değil, dost edinsinler.' diyerek Gülben Ergen'e gözdağı verdi.

GÜLBEN'E KIZGINIM

Demet Akalın açıklamalarına şöyle devam etti : 'Ben ondan çalışkanlığı öğrendim. Gülben hiç sesi yokken Erdem Siyavuşgil'in kapısında paspas oluyordu. Ona hayrandım. Öyle ya da böyle o da her şeyi kendi çabalarıyla yaptı. Onun kaset kapağı için sabahlara kadar matbaalarda yatması, şan derslerine hiç ara vermeden gitmesi, bana örnek olmuştur.

 Ve ben gerçekten de onu çok seviyordum. Kırıldım kendisine. Benim önüme taş konulmasına çok uyuz olurum. 'Bu kadının resmi o duvardan inecek', 'Kaset kapağı böyle basılmayacak' demek ne demek ya! Ben kaset kapağımı janjanlı, pullu basıyordum. Kaseti böyle basılmayacak diye diretmiş. Seyhan Müzik'in sahibi Bülent Seyhan'la konuşup, billbordlarımı indirtmeye çalışmış. Güçlü, güçsüzü ezecek diye bir şey yok.'

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler