"Gözaltına mı geldiniz?"

 17 Aralı ve 25 Aralık operasyonlarını gerçekleştiren eski İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdür Yardımcısı Yasin Topçu evine gözaltı için gelen polislere aşağı inerek kapıyı açtı. Yasin Topçu, Halkalı'daki evine gözaltı için gelen polislere, balkond

"Gözaltına mı geldiniz?"
 
17 Aralı ve 25 Aralık operasyonlarını gerçekleştiren eski İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdür Yardımcısı Yasin Topçu evine gözaltı için gelen polislere aşağı inerek kapıyı açtı.
 
Yasin Topçu, Halkalı'daki evine gözaltı için gelen polislere, balkondan, "Gözaltına mı geldiniz? Apartmanın dış kapısı bozuk." diye seslendi. Topçu daha sonra aşağı inerek kapıyı açtı ve polisleri içeri davet etti.
 
Yasin Topçu: Gözaltında değilim
 
Gözaltına alındığı sanılan Topçu evinin balkonundan gazetecilere seslenerek kendi dairesine gelen olmadığını söyledi. Bir süre sonra dairesinden çıkan Topçu, "Gözaltında falan değilim. Apartmanın kapısı bozuk indim yardımcı olayım diye. Bana gelmemişler' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler