Göktaş ''Sizi takip ediyoruz''

Ankara'da 5'ncisi düzenlenen Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri'nin son gününde de ziyaretçiler yoğun ilgi gösteriyor.19 Şubat'ta başlayan etkinlikler bugün (22 Şubat) sona eriyor.Ziyaretçiler, Siyasiler ve bürokratların yoğun ilgi gösterdiği haber61 standı

Göktaş  ''Sizi takip ediyoruz''

Ankara'da 5'ncisi düzenlenen Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri'nin son gününde de ziyaretçiler yoğun ilgi gösteriyor.

19 Şubat'ta başlayan etkinlikler bugün (22 Şubat) sona eriyor.

Ziyaretçiler, Siyasiler ve bürokratların yoğun ilgi gösterdiği haber61 standının bugünkü konukları Spordan sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak, Ak Parti Trabzon milletvekili Kemalettin Göktaş, Kızılay Genel Müdürü Tekin Küçükkali ve Karadeniz Teknik Üniversitesi eski rektörü Türkay Gümüş oldu.

Göktaş'tan övgü:

Akparti Trabzon milletvekili Kemalettin Göktaş haber61 standına yaptığı ziyarette "Siz buradasınız diye söylemiyorum, çok iyi işler yapıyorsunuz, haber61 artık çok büyüdü, devamlı takip ediliyor bizlerde devamlı takip ediyoruz, başarılarınızdan dolayı sizleri tebrik ederim dedi...

Tekin Küçükkali'den sitem:

Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali, haber61 Standına yaptığı ziyarette, haber61'in bugün itibarı ile geldiği yerin çok iyi olduğunu söyleyerek, kızılay ile ilgili haberlerin sitede fazlaca değerlendirilmemesinden dolayı sitem etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem