Göbek bağı bile kesilmeden terk edildi

Giresun’da, bir apartman boşluğuna terk edilmiş iki günlük bir bebek bulundu. Bebeğin henüz göbek bağının dahi kesilmemiş olduğu görüldü.Olay, Hacı Siyam Mahallesi İnönü Caddesinde bir apartmanda meydana geldi. Binanın birinci katında ikamet eden Gülhanım

Göbek bağı bile kesilmeden terk edildi

Giresun’da, bir apartman boşluğuna terk edilmiş iki günlük bir bebek bulundu. Bebeğin henüz göbek bağının dahi kesilmemiş olduğu görüldü.

Olay, Hacı Siyam Mahallesi İnönü Caddesinde bir apartmanda meydana geldi. Binanın birinci katında ikamet eden Gülhanım Fındıkcı’nın ihbarı üzerine olay yerine gelen emniyet ekipleri ve sağlık görevlileri tarafından havalandırma boşluğuna terk edilmiş bebek bulundu. Gülhanım Fındıkçı; belirli aralıklarla bir ses duyduğunu belirterek şöyle konuştu: "Ancak, bir bebek olabileceği aklıma gelmedi. Kedi olduğunu düşündüm, apartmanda dolaşan bir kedi vardı ona süt veriyordum. Ama yine de o duyduğum ses belirli aralıklarla devam ediyordu. En sonunda tanıdığım bir çocuğa sesin geldiği yere baktırdığımda bebek olduğunu gördük ve polisi aradık.”

Kime ait olduğu belirlenemeyen bebek Giresun İlhan Özdemir Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Burada doktorlar tarafından kontrol edilen bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu ve çocuk servisinde gözlem altına alındığı bildirildi.

Polis, olayla ilgili çok yönlü inceleme başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem