Giresun'da 9 ayrı adrese baskın: 7 kişi gözaltında

Giresun'da 80 polis ve madde arama köpeği ile 9 adrese baskın düzenlendi.

Giresun'da 9 ayrı adrese baskın: 7 kişi gözaltında

Giresun polisi tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 7 kişi gözaltına alındı. 

Edinilen bilgilere göre, Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince devam eden çalışmalar sonucunda, İl Merkezinde 80 personel ve uyuşturucu madde arama köpeği ile birlikte 9 ayrı adreste aramalar gerçekleştirildi. Uyuşturucu maddesi satışı yaptığı değerlendirilen 7 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Operasyonlarda yapılan aramalar esnasında, 267,3 gram Sentetik kannabinoid (bonzai) maddesi, 1 adet 7,65 mm çapında ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 7,65 mm çapında 25 adet fişek ele geçirildi.

2016’nın son günü düzenlenen eş zamanlı operasyon sonucu gözaltına alınan E.Ö., Ş.D., L.D., Y.Ç.,O.Y., H.P. ve C.K. isimli 7 şüpheli şahıs hakkında TCK 188 maddesince ‘Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti’ suçundan işlem yapılan 7 şüphelinin emniyetteki sorguları ise devam ediyor.

Giresun'da 9 ayrı adrese baskın: 7 kişi gözaltında

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem