Geyik uzun uğraşlar sonucunda kurtarıldı

Bolu'nun Seben ilçesinde, hidroelektrik santralinin yükleme havuzuna düşen yaklaşık 350 kilogram ağırlığındaki kızıl geyik, ekipler tarafından kurtarılarak tedavi edildikten sonra doğaya bırakıldı.

Geyik uzun uğraşlar sonucunda kurtarıldı

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Çeltikderesi köyü yakınlarındaki  hidroelektrik santrali görevlileri, güvenlik kamerasını incelerken santralin  yükleme havuzunun bulunduğu bölgede bir geyik olduğunu gördü.Santral yetkilileri, durumu Doğa Koruma ve Milli Parklar Bolu Şube  Müdürlüğü'ne bildirdi.Olay yerine gelen ekipler, yaklaşık 350 kilogram ağırlığındaki kızıl  geyiği kurtarmak için Bolu Belediyesi İtfaiyesi ile Afet ve Acil Durum Yönetimi  Müdürlüğü (AFAD) ekiplerinden yardım istedi.İtfaiye ve AFAD ekipleri, bölgeye gelerek yaklaşık 7 metre  derinliğindeki içinde su bulunmayan havuzdan geyiği kurtarmak için çalışma  başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem