Gerekçeli karar haftaya

Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, AK Parti ile üniversitelerde türbana serbestlik getiren mahkeme kararlarının gerekçesinin gelecek hafta sonu itibariyle hazır hale geleceğini bildirdi. Kılıç, "Taslak, bu hafta sonu hazır hale gelecek. Okumaya başlay

Gerekçeli karar haftaya

Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, AK Parti ile üniversitelerde türbana serbestlik getiren mahkeme kararlarının gerekçesinin gelecek hafta sonu itibariyle hazır hale geleceğini bildirdi.

Kılıç, "Taslak, bu hafta sonu hazır hale gelecek. Okumaya başlayacağız. Redaksiyon yapılacak. Önümüzdeki hafta sonu itibariyle de Kurul'dan geçmiş olacak. Programımız öyle. Hafta sonu bitmiş olursa Resmi Gazete'ye de göndereceğiz" dedi. AK Parti'ye kapatma davası hazine yardımının yarısının kesilmesi kararıyla sonuçlanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler