Generale suikast planı

Bir orgenerale suikast planlayan PKK'lı 2 terörist amacına ulaşamadan yakalandı. İstihbaratı sağlayansa teröristleri adım adım izleyen Milli İstihbarat Teşkilatı oldu. KANDİL'DEN ANKARA'YA.. PKK'nın yuvası olarak bilinen Kandil'den gelen ve Hakkari üzerin

Generale suikast planı
Bir orgenerale suikast planlayan PKK'lı 2 terörist amacına ulaşamadan yakalandı. İstihbaratı sağlayansa teröristleri adım adım izleyen Milli İstihbarat Teşkilatı oldu.

KANDİL'DEN ANKARA'YA..

PKK'nın yuvası olarak bilinen Kandil'den gelen ve Hakkari üzerinden yurda giriş yaptıkları belirlenen iki terörist Ankara'ya kadar gelmeyi başardı. Etrafa kendilerini karı-koca yada sevgili olarak tanıtan terörist çift, şehirli ve modern görüntüleri ile dikkat çekmemeyi planlıyordu.

HEDEF: 4 YILDIZLI BİR GENERAL

Karı-koca görünümlü iki teröristin amacı ise bir 4 yıldızlı generale suikast düzenlemekti. Dolayısıyla bu saldırı ya bir orgenerale yada bir kuvvet komutanına olacaktı.

Terörist çift, Ankara'ya gelmelerinin ardından şehir merkezinde keşfe başladı. Hedef alacakları generallerin güzergahlarını belirleyen teröristler bir eylem planı ve kroki çıkardı. Ardından da eylem zamanını kolladı..

MİT BULDU, POLİS YAKALADI..

MİT'in ulaştığı bu suikast planı, hazırlanan kriptolu bir raporla ilgili kurumlara bildirildi. Rapor geçen hafta, Genelkurmay Başkanlığı, İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Ankara Valiliği ve Ankara Emniyeti gibi önemli adreslere ulaştı.

Son edinilen bilgilere raporun ardından ilgili birimler hareket geçti ve terörist çift kıskıvrak yakalandı. 2 teröristin yakalanışıyla ilgili detaylı bilgilere ise henüz ulaşılamadı..

Rapor, Ankara'da bomba etkisi yaratırken hedef olabilecek kişi ve kurumlar kendi güvenlik önlemlerini arttırmış durumda..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem