Genelkurmay: 50 hedef vuruldu

 Terörle mücadele kapsamında Türk Hava Kuvvetleri'ne ait 20 uçakla Kuzey Irak’ın Hakrurk –Zap bölgesine operasyon düzenlendi. Son iki yıldır bu kadar büyük bir hava harekatı yapılmıyordu. Operasyonda 50 yakın hedefin vurulduğu açıklandı. Operasyonda lazer

Genelkurmay: 50 hedef vuruldu

 

Terörle mücadele kapsamında Türk Hava Kuvvetleri'ne ait 20 uçakla Kuzey Irak’ın Hakrurk –Zap bölgesine operasyon düzenlendi. Son iki yıldır bu kadar büyük bir hava harekatı yapılmıyordu. Operasyonda 50 yakın hedefin vurulduğu açıklandı. Operasyonda lazer güdümlü füzeler kullanıldığı belirtildi.

 

Harekatın kara desteği olmadı, sadece havadan operasyon yapıldı. İstihbarat ise ABD’den geldi. Ayrıca Türkiye’nin yakın dönemde aldığı insansız hava uçaklarının verdiği bilgiler de değerlendirildi. Harekat sabah saatlerinden akşam saatlerine kadar devam ettiği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem